Podjetje Steelplast d.o.o. je uradni zastopnik znamke Leifheit v Sloveniji. 

Več o podjetju Steelplast si lahko preberete na spletni strani 

www.steelplast.si

Dobrodošli na spletni strani blagovne znamke Leifheit.

Leifheit je eden izmed vodilnih ponudnikov gospodinjskih izdelkov v Evropi že več kot 50 let. Skupina Leifheit zaposluje približno 1000 zaposlenih. Registriran sedež in uprava družbe se nahaja v Nassau / Lahn. Od tod distribuirajo svoje izdelke v več kot 80 držav po vsem svetu. Imamjo več kot 15 svojih spletnih mesti in izpostav, vključno s petimi logističnimi in proizvodnimi obrati v Nemčiji, Franciji in na Češkem. Njihovi glavni prodajni trgi so v regijah srednje in vzhodne Evrope, ki jim sledijo ZDA in Azija. So na seznamu nemških delniških družb, saj so bile leta 1984 Leifheit AG delnice odobrene za registracijo na frankfurtski borzi.

Leifheit deli svoj operacijski poslovni sistem na dva segmenta: poslovanje z blagovnimi znamkami in obsega poslovanja. V poslovanju z blagovnimi znamkami je distribucija izdelkov na podlagi znanih blagovnih znamk Leifheit in SOEHNLE. Za izdelke blagovnih znamk podjetja je značilna visoka kakovost izdelave v kombinaciji z visoko stopnjo koristi za potrošnike. Obsega poslovanja vključuje še francoski hčerinski podjetji Birambeau in Herby kot tudi ostale poslovne projekte. V obeh oddelkih so se osredotočili na ključne kompetence v kategorijah čiščenja, nege perila, kuhinjskih pripomočkov in dobro počutje.

 

Ko gre za gospodinjska dela na milijone ljudi že desetletja vlaga svoje zaupanje v blagovno znamko Leifheit. Danes 25 milijonov domov v Nemčiji uporablja vsaj enega od izdelkov te blagovne znamke.

Vsake 1,5 sekunde se nekje na svetu proda Leifheit izdelek. Ti visoko kakovostni in zanesljivi izdelki iz skupin ” čist dom “, “sveže perilo ” in ” pametna kuhinja ” preprosto utelešajo funkcionalnost in prihranek časa .

Steel Plast d.o.o. Otoče 9a, 4244 Podnart

Matična št.: 5686601000 Davčna št.: SI34713395 (Smo davčni zavezanec)

Datum vpisa: 25.11.1992

Splošni pogoji poslovanja

Navodila za nakup v spletni trgovini Leifheit.si