Vsebuje vedro in čistilec tal, širine 33 cm. Primeren je za čiščenje vseh talnih površin, tudi parketa in laminata. Za domačo uporabo, primeren tako za stanovanja, kot hiše.

Vrtljiv mehanizem za ožemanje ima v samem ročaju. Število ožemanj lahko reguliramo s pritiski na ročaju oziroma ga ravno tako lahko enostavno zaustavimo.

Pri čiščenju s tem čistilnim setom nam roke zmerom ostanejo čiste in suhe, nič jih ne rabimo močit v umazani vodi in krpe ožemati na roke.

Plata za čiščenje je vrtljiva 360°, kar nam omogoča lažje čiščenje tudi na tesno dostopnih področjih, pod mizo, kavčem ali omarami ,…. in po kotih.

Čistilec ima nastavljiv teleskopski ročaj. Vedro pa izliv za vodo.

Na čistilcu je prevleka micro duo, s katero odstranimo do 99% virusov in bakterij. Pred prvo uporabo moramo krpo obvezno oprati.

Čistilni set je zelo enostaven za uporabo, saj ima vrtljiv mehanizem na ročaju in ga upravljamo le z roko ter ves čas stojimo trdno na tleh, z obema nogama. Nič ga ni treba upravljati z nogo. Zato je zelo primeren tudi za starejše ljudi in ljudi, ki imajo probleme z ravnotežjem.

Na artikel vam priznamo 3 leta garancije.