Leifheit sistem za nego vseh lesenih talnih površin CARE & PROTECT sistem predstavlja domiselno in preprosto nego za parket in laminat.

 V tem trenutku vsako tretje gospodinjsvo za talne obloge uporablja parket in laminat – in ta trend se še povečuje.

Kakorkoli, glede na nedavne raziskave  »Monheim Institute for Market and Media Research«,  skoraj polovica uporabnikov lesenih tal  meni, da je vzdrževanje ekstremno dokaj zamudno.  Čiščenje visoko-kakovostnih materialov pogosto spremlja več korakov in neprimeren sklonjen položaj.  

Specialist za čiščenje tal Leifheit, je sedaj razvil inovativno rešitev, ki zagotavlja preprosto skrb za lesena tla – brez sklanjanja in mazanja rok.  Sistem vsebuje CARE sprej in primerne pripomočke za takojšnjo uporabo. Ti so bili razviti v različnih izvedbah za vse vrste parketov in laminatnih talnih oblog. Set pa dopolni še super mehka posebna krpa, ki je nežna do tal zahvaljujoč njenim posebnim vlaknom. Nemško združenje parketne industrije je tako prepričano v nov Leifheit sistem, da je že priporočilo njegovo prodajo na trgu.


Priročna skrb za parket z Leifheit CARE & PROTECT sistemom: Tako enostavno!


CARE & PROTECT sistem za nego je edini sistem na trgu, s katerim lahko skrbite za vse vrste lesenih talnih oblog z uporabo zaščitnih sprejev. Glede na vrsto tal izberete posebni sprej, s katerim nanesete na tla oboje; vodo in na olju bazirano čistilo. Preprosto vstavite kartušo,  nanesite sprej in je pripravljeno! Proces škropljenje se aktivira zgolj s pritiskom na majhno ročico na ročaju.

Tekočina za zaščito se porazdeli enakomerno in optimalno ter se nanaša na občutljiva tla brez pene.

Čistila za zaščito delujejo v dveh fazah: nega in zaščita lesenih tal.

Izdelki so pripravljeni za takojšnjo uporabo in prilagojeni posebnim potrebam tal s parketom ali laminatom, kot tudi oljnim in lakiranim parketom, kateri se med seboj popolnoma dopolnjujejo.
CARE tla nežno očisti in umiri ter povrne prvotno lepoto površine.

PROTECT obnovi  zaščitno plast parketa in obenem preprečuje obrabo in zaščiti pred neprijetnimi praskami.

Laminat se lahko tudi nepopravljivo poškoduje zaradi vdora vode med razpoke in robove. PROTECT čistilo prav tako zaščiti tla proti napihovanju; zahvaljujoč vodo-odbojnemu učinku.

Za nego parketa in laminata  Leifheit uporablja posebno mešanico polimerov,  na oljna in lakirana tla pa naredi zaščitno oblogo narejeno iz licenčnih olj. Naravna snov prodre v pore tal, skrbi za les in ga varno zatesni pred vodo in umazanijo. Plast lanenega olja prav tako zaščiti tla pred obrabo in vsakodnevnimi poškodbami.


Leifheit priporoča uporabo CARE izdelka vsak mesec, PROTECT zaščito pa na pol leta. Tako zagotavlja optimalno skrb za občutljiva tla.