Prodajne uspešnice

Izbrano

Okolju prijazno sušenje perila z vrtnim sušilom Linomatic

Vklopite varčevanje z energijo s tem, da obesite perilo zunaj: z Leifheit vrtnimi sušili varujete okolje in varčujete z denarjem, ker sušenje oblačil in ostalih stvari na svežem zraku pomeni, da ne porabljate elektrike. Čudovit vonj, svež občutek na vaši koži in poleg še čista vest – brez dodatnih stroškov! Pričnite s sezono na vrtu dobro razpoloženi!

Povprečna štiri članska družina lahko prepreči okoli 2,500 kg Co2 emisij in prihrani okoli 150 eur pri porabi elektrike vsako leto z uporabo Leifheit vrtnega sušila od Aprila do Oktobra, namesto da uporablja električni sušilec perila. To naredi Linomatic okolju prijazen in učinkovit obenem.. in obesite lahko od 4 do 6 pralnih strojev perila.

Lahko odpiranje in avtomatsko pospravljanje vrvic: Leifheit vrtno sušilo vas bo prepričalo s svojimi dobro premišljenimi rešitvami. Zahvaljujoč lahkemu odpiranju, Linomatic res preprosto pripravite za uporabo – in si prihranite neprijetno sklanjanje. Poleg tega pa vam avtomatsko pospravljanje vrvic zagotavlja, da bodo le-te ostale suhe in čiste, prav tako pa tudi perilo, katerega boste želeli obesiti. Obešalniki za obleke se lahko pritrdijo na posebna obešala, ki so oblikovana tako, da jih ne motijo vremenske razmere – niti veter. Še več; sistem lahkega zapiranja Easy Close pri modelih Linomatic Deluxe, vam omogoča priročno zapiranje samo s pritiskom na gumb.