Prodajne uspešnice

Izbrano

Shranite sladke okuse narave z Leifheit pripomočkov za vlaganje. Vse od češnjemata, različnih kozarcev in steklenic za vlaganje, do pasirk in tehtnic…Leifheit dopolnjuje svoj program tudi z dekorativnimi dodatki, s katerimi lahko domiselno nadgradite svoje izdelke in jih poklonite kot kreativna darila svoji družini,  prijateljem in znancem…  


Prvi pridelki že zorijo in sezona vlaganja je že na poti. Poleg češenj in jagod ter ostalih dobrot narave,  za vlaganje marmelade, kompotov, skokov… itd, potrebujete prvovrstne pripomočke. To sezono vam Leifheit – specialist za kuhinjske pripomočke – predstavlja visoko kvalitetne izdelke, s katerimi bodo sladki sadeži poletja naredili velik vtis.


Češnjemat:


Če ste pridelali veliko češenj, se boste razveselili pomoči pri njihovemu shranjevanju. Leifheit češnjemat odstrani peške od češenj v trenutku. Češnje preprosto vstavite na vrh, nato jih izkoščičite eno po eno s pomočjo posebno oblikovanega noža – brez da jih pomečkate. Odstranjevanje pešk je preprosto in hitro – iz svežih ali vloženih češenj – tudi do 12 kg na uro. Po opravljenem delu češnjemat preprosto pomijete pod tekočo vodo.  

Pasirka:

Močan pomočnik: Leifheit pasirka je pripomoček, ki bo hitro postal nepogrešljiv v vsaki kuhinji. To ni pripomoček, ki le pasira, ampak tudi odstranjuje peške in kožo iz pasirane hrane in s tem zagotavlja, da je hrana idealno pripravljena za shranjevanje marmelad in džemov.  Ko je sezona shranjevanja končana, s pomočjo pasirke lahko nadaljujete pripravljanje okusne in zdrave hrane za vso družino; omake, otroška hrana, pire krompir, priloge,…  

Seti dekorativnih kozarcev in steklenic: paša za oči


Embalaža je vedno pomembna – sploh če svoje izdelke(marmelade, džeme, kompote,…) nameravate podariti. Leifheit ponuja širok izbor dekorativnih kozarcev, steklenic in tudi ostalih pripomočkov različnih oblik in velikosti, ki vam bodo omogočili, da bodo vaši izdelki ne samo dobri, ampak tudi izjemno privlačni.